Webbutvecklare inom .NET

Bunden | Göteborg

Har du ett intresse för kod? Ta dina programmeringskunskaper till nästa nivå! Läs till Webbutvecklare inom .NET.

Omfattning 400 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2024

Gå till utbildningen

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Om utbildningen

Kod är grunden till alla webbsidor, appar och gränssnitt. Ju mer digitaliserade vi blir och ju fler plattformar som används, desto större blir också behovet efter programmerare som kan skriva och utveckla denna kod.

I den här utbildningen specialiserar du dig på webbutveckling med utgångspunkt i Microsofts .NET-plattform och programmeringsspråket #C. Tillsammans ligger dessa till grund för de flesta av dagens kommersiella applikationer och är starkt etablerade både i Sverige och resten av världen. Med denna yrkesinriktning kommer du med andra ord att vara rykande het på arbetsmarknaden!

Du lär dig även utveckla interaktiva webbsidor, applikationer och gränssnitt mot användare samt plattformsoberoende multimedia-applikationer för webbpublicering. Du får även god inblick i angränsande kompetensområden såsom webbsäkerhet, databaser och mjukvaruanalys. Utbildningen erbjuder alltså en bred kunskapsbas inom allt från C#-programmering, HTML5 och JavaScript och webbsäkerhet.

VAD BLIR DU EFTER EXAMEN?
Efter examen kan du arbeta som:

Webbutvecklare inom .NET
Systemutvecklare
Applikationsutvecklare

_________________________________________________________

OM EC UTBILDNING

EC Utbildning är specialiserade på att erbjuda Yh-utbildningar inom avancerad IT i nära samarbete med företag i branschen. Här får du en Yh-utbildning som överensstämmer med företagens behov. Syftet med våra utbildningar är att du snabbt ska kunna få jobb inom IT-området och på så sätt vara med och utveckla morgondagen!

En stor del av utbildningen hos EC Utbildning består av LIA (praktik) som du genomför ute på företag. LIA är en helt unik chans att få pröva dina nya kunskaper på riktigt, innan det är skarpt läge.

_________________________________________________________

EC STREAM - STUDERA VAR DU VILL

Du streamar troligtvis redan dina serier och din musik, varför inte också din utbildning? Med EC Stream vill vi ta det bästa av båda världar och ge dig möjlighet att själv bestämma var du vill studera. Detta innebär att du kan välja att ta del av utbildningen i skolan eller välja att följa lektionerna digitalt via livestreaming.

Mer information om EC Stream finns att hitta på vår hemsida.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

EC Utbildning AB Göteborg