E-commerce manager

Bunden | Göteborg

Ta chansen och gå en högaktuell utbildning inom näthandel och onlinemarknadsföring. Branschen erbjuder en spännande karriär i ständig förändring.

Omfattning 400 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2024

Gå till utbildningen

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Om utbildningen

I takt med att e-handeln revolutionerar bransch efter bransch ökar också behovet av personer med kompetens inom e-handel och inte minst inom online marknadsföring. Trenden går mot att allt fler konsumenter söker sig utanför de traditionella nationsgränserna eftersom de först och främst är intresserade av att hitta rätt vara till rätt pris. För att svenska e-handelsföretag ska kunna hänga med i den snabba utvecklingen så krävs det fler specialister på området.

Utbildningen syftar till en specialiserad yrkesroll inom online marknadsföring. I det innefattas all form av strategiskt och operativt arbete kopplat till digital marknadsföring och e-handelsförsäljning av varor och tjänster, både mot konsument och B2B. Yrkesrollens fokusområden är e-handel, datadriven marknadsföring/analys och omnikanal-försäljning.

E-handelsföretagen efterlyser en kompetens där bred kunskap inom e-handelns alla processer är centrala. Medarbetare som behärskar försäljning, är bekant med e-handelns logistik och som kan analys och digital marknadsföring är starkt efterfrågande. E-handeln ökar explosionsartat och genom att gå denna YH-utbildning ges du chansen att djupdyka ner i en bransch på full uppgång.

Efter examen kan du arbeta som exempelvis:

Marknadsförare inom e-handel
Online marknadsförare
E-commerse Manager
Online Merchandiser

_________________________________________________________

OM SÄLJ & MARKNADSHÖGSKOLAN

Sälj & Marknadshögskolan grundades 1996 och är idag en av Sveriges viktigaste aktörer när det gäller högre utbildning i försäljning och marknadsföring. Efter en utbildning hos oss har stora möjligheter till anställning i just den bransch som intresserar dig. Drivna säljare och digitala marknadsförare efterfrågas i alla branscher! 

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Sälj & Marknadshögskolan i Sverige AB - Göteborg

Webbplats

Telefon