Fullstackutvecklare .NET

Bunden | Stockholm

.NET är ett eget ekosystem. Två intensiva år för dig som vill jobba i världens mest kända utvecklingsmiljö. Och är beredd att lägga den tid som behövs

Omfattning 410 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 september 2024

Gå till utbildningen

Sista ansökningsdatum

6 maj 2024

Om utbildningen

Som fullstackutvecklare .NET (“dott-nett”) har du nästan obegränsade möjligheter.

Under utbildningen lär du dig koda både frontend och backend och att jobba tillsammans med specialister inom alla utvecklingsområden. Du kommer att känna dig hemma med databaser, molntjänster, frontend och backend och veta hur du kommunicerar med chefer, kolleger, kunder och andra team.

.NET utvecklas av Microsoft och är välkänt snabbt, stabilt och högkvalitativt. Och dessutom open-source, cross-platform och gratis, vilket gör .NET till en av världens mest använda utvecklingsmiljöer för nästan alla typer av företag och all typ av utveckling - webb, serverlösningar, native-appar, spel, IoT... Många .NET-utvecklare jobbar på lite större företag och organisationer.

Utbildningarna på Chas Academy håller högt tempo - högre än på många andra skolor - och kräver en del av dig som studerar. Med en examen härifrån kommer du ut med stabila yrkesmässiga kunskaper inom webbutveckling med vassa spetskunskaper inom .NET efter bara två år.

Utbildningen är tvåårig och kompetenstät. Du lär dig bland mycket annat frontendutveckling med JavaScript - Vanilla JS, React, Typescript, Redux, Blazor - backendutveckling med C# och databaser, Azure Web Services, grundläggande UX och programmeringsmönster. Första året går du igenom viktiga tekniker och lär dig både teori och praktiska arbetssätt enskilt och i team. År 2 innehåller fördjupningskurser, en lång LIA-kurs (praktik på arbetsplats) och Examensarbete. Genom Examensarbetet, som du gör på ett företag du väljer själv, har du möjlighet att välja din fortsatta väg ut i arbetslivet.

Chas Academy är en del av IT-koncernen Chas Visual Management. Vi har professionella IT-utbildningar för dig som vill bygga ett nytt yrkesliv inom världens mest kreativa arbetsmarknad – IT-sektorn! IT-branschen är inkluderande, snabb, dynamisk och kreativ. Och öppen för dig som aldrig vill sluta utvecklas!

Välkommen med din ansökan:)

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Chas Academy AB