Digital Art Director och Copywriter

Bunden | Borås

Vill du arbeta inom reklam, grafisk formgivning eller marknadsföring? Då är Digital AD/Copy jobbet för dig!

Omfattning 400 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

19 augusti 2024

Gå till utbildningen

Sista ansökningsdatum

10 maj 2024

Fler starter

1 augusti 2025

Om utbildningen

Lockas du av spännande möjligheter inom områden som reklam, grafisk formgivning och marknadsföring? Då kan Digital AD/Copy på Yrkeshögskolan i Borås vara den perfekta vägen för dig!

I denna unika utbildning får du möjlighet att fördjupa dig i både Copywriting och Art Direction. Som studerande inom Digital AD/Copy kommer du att utveckla kunskaper, färdigheter och kompetenser för att skapa kreativa koncept och engagerande innehåll som tilltalar och engagerar målgruppen.

Under utbildningens gång kommer du att lära dig att skapa säljande bilder, övertygande texter och dynamiskt rörligt material, skräddarsytt för olika plattformar som hemsidor, nyhetsbrev, bloggar och sociala medier.

Utbildningen lär dig affärsaspekterna inom reklam och marknadsföring för att lyckas som Digital AD/Copy-professionell. Vi rustar dig också med de juridiska kunskaperna som behövs för att navigera branschens regler och normer på ett professionellt sätt. Dessutom kommer du att få insikter om hur du kan använda AI som ett kraftfullt verktyg för att skapa material och du kommer att behärska konsten att projektleda.

Är Digital AD/Copy-utbildningen rätt för dig? Utforska möjligheterna och låt din kreativitet blomstra. Ta steget in i en dynamisk värld av digital kommunikation och skapa framtiden du drömmer om!

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Borås Stad - Yrkeshögskolan i Borås

Webbplats

Telefon