Technical Operations Specialist

Bunden | Stockholm

Har du ett starkt tekniskt intresse och brinner för att hjälpa andra? Denna utbildning gör dig till IT-supportspecialist på avancerad nivå!

Omfattning 300 YH-poäng (ca 1,5 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2024

Gå till utbildningen

Öppen för sen anmälan

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Fler starter

1 augusti 2025

Om utbildningen

Service och support inom IT har i takt med den tekniska utvecklingen blivit alltmer komplext och det råder stor brist på utbildad personal på området. Som utbildad Technical Operations Specialist kan du räkna med en het arbetsmarknad och goda karriärmöjligheter efter examen.

I utbildningen får du lära dig hur man arbetar med felsökning, problemlösning samt utveckling av IT-miljöer. Du får också erfarenhet av aktuella ramverk för IT-tjänster och processhantering såsom ITIL. Det ingår även kurser i kommunikation och kundbemötande.
Utbildningen riktar sig till dig som har ett tekniskt intresse och vill jobba med människor och problemlösning. Utbildningen erbjuder solid grund att stå på och öppnar upp för många karriärmöjligheter. Efter examen kan du t.ex. arbeta som Technical Operations Specialist, On-site Technician, Helpdesktekniker, IT-service Manager, IT-supportspecialist inom 2nd and 3rd line support och även IT-konsult.


Vill du veta mer om utbildningen? Besök:
https://www.ecutbildning.se/utbildningar/technical-operations-specialist/

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

EC Utbildning AB Stockholm