Certifierad produktionstekniker

Distans | Trollhättan

👩‍🏭 Spännande utbildning inom industriell produktion! Perfekt för dig med befintliga kunskaper som vill fördjupa dig i teknik och problemlösning.

Omfattning 230 YH-poäng (ca 1 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2024

Gå till utbildningen

Sista ansökningsdatum

15 maj 2024

Fler starter

1 augusti 2025

Om utbildningen

Det blir en allt större brist på erfarna produktionstekniker – särskilt inom mindre och medelstora tillverkningsföretag. Allt fler företag inom branschen söker därför personal med specialiserad kompetens. Vi har i samarbete med branschaktörer utformat en unik utbildning som ska möta efterfrågan hos företagen.

Genom att delta i denna utbildning får du inte bara ökad kompetens inom produktionsteknik, utan också möjlighet att anpassa dina studier till din vardag och bygga på din erfarenhet genom praktik. Gör skillnad i produktionsbranschen och forma din framtid som eftertraktad produktionstekniker!

Utbildning på distans med platsträffar i Trollhättan: Du läser utbildningen under cirka 1 år på distans och fokus kommer ligga på att få fördjupade kunskaper inom produktionsteknik. Du kommer ta del av inspelade föreläsningar och övningar som finns tillgängliga dygnet runt. Något som ger dig flexibilitet att anpassa studierna efter ditt schema! En central del av utbildningen är LIA (lärande i arbete), där du gör praktik på en arbetsplats och tillämpar dina teoretiska kunskaper i en verklig arbetsmiljö.

Utbildningen innehåller obligatoriska fysiska platsträffar i Trollhättan varje termin. På träffarna får du utföra tentor, lyssna på föreläsningar, föra diskussioner och genomföra praktiska övningar. Språkligt sett är utbildningen huvudsakligen på svenska, men vissa delar kan vara på engelska, särskilt där dokumentation och instruktioner för system kräver det.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Lernia Utbildning AB

Webbplats

E-post

Telefon