Javautvecklare

Bunden | Göteborg

Som Javautvecklare har du en ljus framtid framför dig – idag finns det nämligen ett stort behov av kompetenta utvecklare inom flera branscher.

Omfattning 400 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2024

Gå till utbildningen

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Fler starter

1 augusti 2025

Om utbildningen

Java är ett datorprogrammeringsspråk som används för att programmera mobilapplikationer och andra program. Genom Java kan man effektivt ta fram olika typer av mjukvarusystem eller webblösningar till olika inbyggda system. På så sätt skapas nya, innovativa produkter och digitala tjänster designade för framtiden.

Är du nyfiken på att vara med och bygga framtidens appar och mjukvarusystem? Då kan en utbildning i Java passa dig! Som person är du både nyfiken och lösningsorienterad. Du tycker om att hålla ordning och struktur och drivs av att ständigt utvecklas. Stämmer beskrivningen in på dig? Gå då vår Javautvecklare-utbildning i Göteborg eller Stockholm och lär dig att arbeta både back-end och front-end med världens största progammeringsspråk!

I vår Java-utbildning lär du dig objektorienterad programmering och att lösa komplexa problem med Java. Här lär du dig att skapa applikationer som pålitligt kan köras över flera plattformar och komponenter för webbutveckling.

Övriga områden du kommer lära dig är testning, databashantering, integration, webbservices, etc. Givetvis lär du dig hur systemutveckling funkar och hur arbetsprocessen för systemutveckling går till. Även avancerad Javautveckling med Java EE (Enterpirse Edition) och Spring Boot ingår i utbildningen. Dina kunskaper testas under de två LIA-praktiker som genomförs under utbildningen. Här tar du del av IT-Högskolans unika företagspool som består av företag som är direkt kopplade till vår Java-utbildning.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

IT-Högskolan Sverige AB

Webbplats

Telefon