Account Manager Digital Solutions

Bunden | Malmö

Account Manager Digital Solutions ger ge dig djup förståelse för affärer och försäljning.

Omfattning 400 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

19 augusti 2024

Gå till utbildningen

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Fler starter

1 augusti 2025

Om utbildningen

Genom utbildningen Account Manager Digital Solutions utvecklar du kunskaper och färdigheter för att driva affärsmässiga sälj utifrån kraven på kundvärde och lönsamhet. I utbildningen ingår bland annat bransch- och produktkunskap, affärsmannaskap, affärsekonomi och projektledning.

Efter avslutad utbildning ska du ha kunskaper om/i:
Specialiserade kunskaper inom teoretisk och praktisk försäljning, kundbearbetning och kundvård med IT-branschspecifik inriktning i yrkesrollen som företagssäljare.
Kunskaper om och överblick över angränsande yrkes- och kompetensområden såsom marknadsföring, företagsekonomi och affärsjuridik.
Kunskaper om arbetsprocesser och kvalitetskriterier inom teoretisk och praktisk försäljning, kundbearbetning och kundvård med IT-branschspecifik inriktning i yrkesrollen som företagssäljare.

Efter avslutad utbildning ska du ha färdigheter i att:
Planera, utföra samt identifiera resurser för att utföra, specialiserade arbetsuppgifter inom försäljnings-, kundbearbetning och kundvårdsarbete med IT-branschspecifik inriktning i yrkesrollen som företagssäljare.
Lösa sammansatta problem inom försäljnings-, kundbearbetning och kundvårdsarbete med IT-branschspecifik inriktning i yrkesrollen som Säljare B2B.
Kommunicera åtaganden och lösningar på engelska inom försäljnings-, kundbearbetning och kundvårdsarbete med IT-branschspecifik inriktning i yrkesrollen som Säljare B2B.

Efter avslutad utbildning ska du ha kompetenser för att:
Självständigt behandla teoretisk och praktisk försäljning, kundbearbetning och kundvård med IT-branschspecifik inriktning på ett sådant sätt att det leder vidare till lärande och professionell utveckling i yrkesrollen som företagssäljare.
Övervaka försäljnings-, kundbearbetning och kundvårdsarbete med IT-branschspecifik inriktning samt slutföra förelagda projekt inom yrkesrollen som Säljare B2B.

TÄNKBARA YRKESROLLER EFTER UTBILDNINGEN:
Account Manager
Sales Manager
Digital Solutions Sales
Key Account Manager
Commersial Sales
Business Developer

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

IHM Business School AB Malmö

Webbplats

E-post

Telefon