VA-projektör

Distans | Göteborg, Örebro

Vill du ha ett spännande jobb där du kan påverka samhällets utveckling? Kom och utforska vår utbildning för blivande VA-projektörer!

Omfattning 415 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2024

Gå till utbildningen

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Fler starter

1 augusti 2025, 1 augusti 2026

Om utbildningen

En VA-projektör, där “VA” står för vatten och avlopp, är en yrkesperson som är specialiserad på att planera och designa vatten- och avloppssystem. Deras huvudsakliga ansvar är att skapa effektiva och hållbara lösningar för hantering av vattenresurser och avfall. Sammanfattningsvis arbetar VA-projektörer för att säkerställa att vattenresurser används effektivt och att avlopp hanteras på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt för att främja hållbarhet och folkhälsa.

Utbildningen läses på distans från Örebro eller Göteborg. Under utbildningen kommer du att erbjudas 4 fysiska träffar som varar 1-3 dagar vardera. I samband med de fysiska träffarna kan även studiebesök genomföras som är viktiga för utbildningen. Men framförallt blir det ett tillfälle för dig och dina studiekamrater att ses. Fysisk närvaro är önskvärd men inte obligatorisk. Träffarna kommer att hållas i studieorterna Örebro respektive Göteborg. Information om varje träff kommer att skickas ut i god tid av utbildningsledaren.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Blue Peak AB

Webbplats

E-post

Telefon