International Account Manager

Bunden | Göteborg

International Account Manager är en kvalificerad säljutbildning som utvecklar ditt affärsmannaskap med inriktning mot exportförsäljning och ekonomi.

Omfattning 400 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

30 augusti 2024

Gå till utbildningen

Sista ansökningsdatum

6 maj 2024

Fler starter

1 augusti 2025

Om utbildningen

Utbildningen International Account Manager ger dig kompetens inom exportförsäljning, ekonomi, affärsmannaskap, internationell handel och logistik samt projektledning - en profil som gör dig mycket attraktiv i yrkesrollen.

Efter avslutad utbildning ska du ha kunskaper om/i:
Specialiserade kunskaper inom teoretisk och praktisk försäljning, kundbearbetning och kundvård på internationella marknader i yrkesrollen som B2B-säljare.
Kunskaper om och överblick över angränsande yrkes- och kompetensområden såsom digital marknadsföring, företagsekonomi och internationell affärsjuridik.
Kunskaper om arbetsprocesser och kvalitetskriterier inom teoretisk och praktisk försäljning, kundbearbetning och kundvård på internationella marknader i yrkesrollen som B2B-säljare.

Efter avslutad utbildning ska du ha färdigheter i att:
Planera, utföra samt identifiera resurser för att utföra, specialiserade arbetsuppgifter inom försäljnings-, kundbearbetning och kundvårdsarbete på internationella marknader i yrkesrollen som B2B-säljare.
Lösa sammansatta problem inom försäljnings-, kundbearbetning och kundvårdsarbete på internationella marknader i yrkesrollen som B2B-säljare.
Kommunicera åtaganden och lösningar på engelska inom försäljnings-, kundbearbetning och kundvårdsarbete på internationella marknader i yrkesrollen som B2B-säljare.

Efter avslutad utbildning ska du ha kompetenser att:
Självständigt behandla teoretisk och praktisk försäljning, kundbearbetning och kundvård på internationella marknader på ett sådant sätt att det leder vidare till lärande och professionell utveckling i yrkesrollen som B2B-säljare.
Övervaka försäljnings-, kundbearbetning och kundvårdsarbete på internationella marknader samt slutföra förelagda projekt inom yrkesrollen som B2B-säljare.

TÄNKBARA YRKESROLLER EFTER UTBILDNINGEN:
Internationell (export-) Säljare B2B
Säljkonsult
Account Manager
Key Account Manager
Sales Manager/företagssäljare
Projekt – och säljledare

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

IHM Business School AB Göteborg

Webbplats

E-post

Telefon