Systemutvecklare .NET

Bunden | Eskilstuna, Nyköping, Ronneby

Som systemutvecklare arbetar du med att fram nya och utveckla befintliga IT-system och är en central kompetens för den digitala utvecklingen.

Omfattning 400 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2024

Gå till utbildningen

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Fler starter

1 augusti 2025, 1 augusti 2026

Om utbildningen

Sverige ligger långt fram i den digitala utvecklingen och efterfrågan på mjukvaru- och systemutvecklare som kan fortsätta driva den framåt är stor. Kompetensbristen är idag en av branschens stora utmaningar. Som systemutvecklare arbetar du med att fram nya och utveckla befintliga IT-system och är en central kompetens för den digitala utvecklingen. I din roll som systemutvecklare planerar, utför och identifierar du resursbehov för att genomföra specialiserade arbetsuppgifter som att utveckla applikationer, system och arbeta efter agila arbetsmetoder. Välkommen till en utbildning som tar dig med på den digitala utvecklingsresan.

YRKESROLLER
-Systemutvecklare

ARBETSUPPGIFTER
-Utveckla webbapplikationer i C# med ASP.NET Core
-Utveckla applikationer i C# med .NET framework och .NET Core
-Arbeta efter agila arbetsmetoder med applikationsutveckling
-Självständigt kunna utveckla system, applikationer och databaser med programmeringsmetoder, driftsätta och exekvera i och utanför en molnmiljö.

UTBILDNINGENS UPPLÄGG
Utbildningen är platsförlagd på heltid under två år och kan läsas i Nyköping eller Eskilstuna. Undervisningen varvar med föreläsningar, litteraturstudier och grupparbeten. En stor del av utbildningen består av LIA (lärande i arbete), vilket innebär att du får omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten på en arbetsplats.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Campus Nyköping