Hållbar Administrativ Köksmästare
Bunden | Stockholm
Har du två års arbetserfarenhet av professionell matlagning? Läs denna YH-utbildning till köksmästare! Studera var du än befinner dig – med FEIFLEX!
Omfattning 150 YH-poäng (ca 1 år)
Examen Ingen examen
CSN-berättigad Ja
Undervisningsspråk Svenska och engelska
Studietakt 75%
Kvalifikationsnivå (SeQF) Inte nivåplacerad
Studerandeavgift Nej
Sista ansökningsdatum
Kontakta utbildningsanordnaren
Fler starter
1 september 2026
Om utbildningen
En köksmästare har en ledarroll i köket med ansvar för att bland annat leda personal, upprätta hållbarhetsstrategier, skapa menyer utifrån olika aspekter samt göra ekonomiska beräkningar och inköp. En spännande yrkesroll där du som har rätt kompetenser efterfrågas i arbetslivet!
FEI:s YH-utbildning till Hållbar administrativ köksmästare består av ett flertal kurser inom olika ämnen. Tillsammans med din yrkeserfarenhet av professionell matlagning, ger utbildningen dig kunskaperna som du behöver för att framgångsrikt leda en köks- och restaurangverksamhet.
Exempel på yrkesroller är köksmästare, kökschef och souschef.
Om YH-utbildning på FEI:
FEI grundades 1888 och är en av Sveriges främsta utbildningsaktörer. Vårt goda rykte inom näringslivet och internationella nätverk ger dig en stor fördel hela vägen från studier till arbete.
Alla våra YH-utbildningar genomförs med hybridkonceptet FEIFLEX som möjliggör att du kan studera på plats och på distans. Med vår ledande FEIFLEX-teknik får du den bästa studieupplevelsen – oavsett om du deltar i våra lokaler på attraktiva adresser eller online i realtid.
Kurser:
• Ekonomi
• Hållbar matproduktion
• Hållbara matvanor och hälsa
• Hållbart ledarskap
• Livsmedelskunskap & Livsmedelssäkerhet
• LIA, Lärande i arbete
• Praktiskt personalarbete
• Strategiskt inköp
Utbildningsanordnare
Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.