Gastronomiledare - framtidens mat och protein
Distans | Strängnäs, Visby
Vill du vidareutveckla ditt gastronomiska ledarskap? Få kompetens i att leda arbetet mot ett hållbart och innovativt gastronomiskt klimat!
Omfattning 200 YH-poäng (ca 1 år)
Examen Yrkeshögskoleexamen
CSN-berättigad Ja
Undervisningsspråk Svenska och engelska
Studietakt 100%
Kvalifikationsnivå (SeQF) 5
Studerandeavgift Nej
Sista ansökningsdatum
15 maj 2023
Fler starter
1 september 2024
Om utbildningen
Vill du utveckla ditt gastronomiska ledarskap? Detta är en påbyggnadsutbildning för dig som är kreativ i köket och vill utveckla din kompetens kring hållbarhet, ledarskap, arbetsmiljö samt nya tidens gröna protein och blå mat. En utbildning som ger dig verktyg för att möta kraven från dagens och framtidens gäster såväl som medarbetare.
Denna påbyggnadsutbildning är anpassad för att redan yrkesverksamma ska få vidareutbildning i att leda arbetet i ett hållbart och innovativt gastronomiskt kreativt klimat.
Oavsett om det är som köksmästare, souschef, gastronomisk chef, gastronomisk ledare, mathantverkare eller liknande position i restaurang/storkök.
Utbildningen och yrkesrollen passar dig som är kreativ och som brinner för att utveckla branschen och dess personal.
Utbildningsanordnare
Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.