Hud-och Spaterapeut

Distans | Nacka

Studieformen deltid är den optimala studieformen vid karriärbyte eller kompetensutveckling och när du vill kombinera arbete & studier utan att flytta.

Omfattning 290 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 75%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Ja

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2023

Ansök på hudvardshogskolan.se

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Fler starter

1 januari 2024, 1 augusti 2024

Om utbildningen

På Hudvårdshögskolan utbildas du till både hudterapeut och spaterapeut - två yrkesroller i en kombinerad utbildning som gör dig efterfrågad på arbetsmarknaden världen över.
Hudvårdshögskolan har stort fokus på specialiserad hudvård och mycket apparatur behandlingar, vilket är precis vad den medvetna kunden efterfrågar!
I utbildningen ingår bland annat; IPL hudföryngring, IPL hårborttagning, microneedling med Dermapen4, Microcurrent, Diamond dermabrasion, Retinol behandling.

Som enda skola i Skandinavien erbjuds du två internationella examen; Cidesco och Itec.

Studieformen deltid är den optimala studieformen när du vill kombinera arbete och studier eller kanske inte bor i Stockholm.

All praktisk undervisning är skolförlagd. Den teoretiska delen sker på skolan varvat med enstaka digitala lektioner på distans.
Deltid innebär schemalagd undervisning 7 - 8 dagar sammanhängande
1 gång per månad under fyra terminer. Schema för termin 1 och termin 2 är planerade i förväg för att underlätta din planering.

Mellan de skolförlagda utbildningstillfällena får du hemuppgifter avseende både teori och praktiska moment. Du behöver inte söka praktikplats på en klinik för detta utan du övar i hemmet på familj och vänner.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Hudvårdshögskolan IBS