Cloudutvecklare AWS

Distans | Göteborg

Läs till Cloudutvecklare AWS på 2 år! Utbildningen ger dig kompetens att skapa avancerade applikationer med hjälp av molnbaserade utvecklingsverktyg.

Omfattning 400 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

26 augusti 2024

Gå till utbildningen

Sista ansökningsdatum

25 augusti 2024

Om utbildningen

Det finns en stor efterfrågan på programmerare och utvecklare. Tillsammans med arbetslivet startar vi nu Cloudutvecklare AWS med inriktning mot Amazon Web Services då allt fler digitala tjänster blir molnbaserade.

Som cloudutvecklare har du specialiserade kunskaper inom säker applikationsutveckling med programmeringsspråket Java och relevanta databaser och använder en molnplattform - i det här fallet AWS - som utvecklingsmiljö. AWS är idag den största molnplattformen i konkurrens med främst Microsoft Azure och Google Cloud Platform (GCP).

Efter utbildningen kommer du kunna arbeta med att skapa avancerade applikationer med hjälp av molnbaserade utvecklingsverktyg. Du blir specialiserad inom utveckling med det populära programmeringsspråket Java, som används i allt från hushållsmaskiner, bilar, mobilapplikationer och spel till stora, komplexa system på företag och myndigheter. Efter denna utbildning kommer du att ha en attraktiv kompetens och ha goda förutsättningar för en karriär inom IT.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

JENSEN Education School AB

Webbplats

Telefon