Bagare och konditor
Bunden | Västerås
Kreativ och kunnig personal efterfrågas inom bageri- och konditoribranschen.
Omfattning 230 YH-poäng (ca 1 år)
Examen Yrkeshögskoleexamen
CSN-berättigad Ja
Undervisningsspråk Svenska och engelska
Studietakt 100%
Kvalifikationsnivå (SeQF) 5
Studerandeavgift Nej
Sista ansökningsdatum
Kontakta utbildningsanordnaren
Om utbildningen
Här får du kunskaper för att jobba som bagare och konditor. Utbildningen bygger på kunskaper som förvärvats på Restaurang- och livsmedelsprogrammet med inriktning bageri på gymnasiet. Du får utveckla din kreativitet och initiativförmåga. Efter avslutad utbildning ska du ha kompetenser att självständigt framställa bageri- och konditoriprodukter som motsvarar kundernas önskemål avseende smak, näringsinnehåll och hållbarhet under iakttagande av hygienföreskrifter, miljökrav och med bästa ekonomiska utfall kunna avlägga Sveriges Bagare & Konditorers gesällprov.
Utbildningsanordnare
Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.