Ambulanssjukvårdare

Distans | Luleå

Är du utbildad undersköterska och vill vidareutbilda dig till ambulanssjukvårdare?

Omfattning 200 YH-poäng (ca 1 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

28 augusti 2023

Ansök på lernia.se

Sista ansökningsdatum

15 april 2023

Om utbildningen

Utbildningen vänder sig till dig som är utbildad undersköterska och har arbetat hospitalt (på sjukhus), inom ambulanssjukvården eller hälsocentral som undersköterska i minst 1 år. Du gillar att jobba inom vården och vill vidareutbilda dig för arbete inom ambulans och akutsjukvård.

Utbildningen i Luleå är en heltidsutbildning på semidistans med 5 veckors fysiska platsträffar. Dessa kallas för inneveckor och pågår i 4 dagar i följd. Under inneveckorna kör vi bara praktiska moment, som inte kan göras på distans. Utöver detta så utgår utbildningen från Lernias lärportal där kursen finns i digital form med exempelvis: övningsuppgifter, självrättande övningsprov, utbildningsmaterial, inspelade föreläsningar, länkar m.m.

Via Lärportalen har du möjlighet att kontakta andra studerande i kursen för att diskutera frågor och samarbeta för att lösa uppgifter, kontakta lärare för frågor samt lämna in uppgifter för rättning och bedömning. Vi använder oss av digitala mötesrum som är webbaserade . För att kunna medverka på våra digitala föreläsningar och möten rekommenderar vi att man har en dator med god internetuppkoppling samt ett headset för bästa ljudkvalitet för alla närvarande.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Lernia Utbildning AB

Webbplats

E-post

Telefon