Anläggningsingenjör hållbart byggande

Distans | Norrköping

Som anläggningsingenjör har du ett övergripande ansvar och en koordinerande roll i skapandet av Sveriges nya tunnlar, vägar, broar och järnvägar. 

Omfattning 400 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 september 2023

Ansök på ya.se

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Fler starter

1 september 2024

Om utbildningen

Just nu finns många stora infrastrukturprojekt inplanerade som ska underlätta för människor att leva i hela landet, pendla till sina jobb och skapa miljövänliga transportvägar. Som anläggningsingenjör har du en viktig roll i skapandet av Sveriges nya tunnlar, vägar, broar och järnvägar. Du har ett övergripande ansvar och en koordinerande roll i dessa sammanhang och ditt jobb är att säkerställa att bästa resultat nås vad gäller kvalitet, leverans, miljö, arbetsmiljö och säkerhet. 
 
Det här yrket passar dig som vill ha ett omväxlande, socialt och ansvarsfullt jobb där du kombinerar problemlösning och projektledning samtidigt som du bidrar till samhällets utveckling. Vår utbildning förbereder dig väl för en yrkesroll som kräver höga kompetenser, dels inom anläggningskonstruktion och teknik, inom BIM, ritningshantering och modellering, samt färdigheter och kompetenser inom arbetsledning, kvalitet och arbetsmiljö. 
 
Utbildningen ger dig också de relevanta kunskaperna inom hållbarhet för att bli konkurrenskraftig i en bransch som står inför en enorm kompetensbrist.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

YrkesAkademin YH AB

Webbplats

Telefon