Projektledare Elinstallation

Distans | Stockholm

Distansutbildningen för elektriker som vill ta nästa steg i karriären. 🔌

Omfattning 235 YH-poäng (ca 1 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 september 2023

Gå till utbildningen

Öppen för sen anmälan

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Om utbildningen

Projektledare Elinstallation är distansutbildningen dig som är elektriker med minst två års arbetslivserfarenhet som vill ta nästa steg i karriären och bli projektledare inom ditt område.

Vad är en Projektledare Elinstallation?
Som en projektledare inom elinstallation har du kompetens att ansvara över ett helt arbetslag som arbetar med elinstallationer. Det byggs just nu mycket i Sverige och i nästan alla projekt behövs någon som kan projektleda dessa arbeten, så din roll är högt eftertraktad, både nu och i framtiden.

STI:s utbildning
YH-programmet Projektledare Elinstallation är två terminer långt. Du lär dig att leda elinstallationsprojekt med fokus på både bland annat arbetsledning, entreprenadjuridik och ekonomi. Du fördjupar dina kunskaper inom elinstallationer, elmaskiner, elkraft och installationsteknik. Du får även den teoretiska kompetensen för auktorisation lågspänning (AL).

Utbildningen är en distansutbildning med några sammankomster på plats på Stockholms Tekniska Institut i Stockholm. Vid dessa träffar får du lärarledd undervisning av föreläsare från branschen och gör olika laborationer. Annars sker distansundervisningen online med lektioner, projektarbeten och studiehandledning.

Du läser och redovisar på vår digitala lärplattform. LIA-praktiken som ingår i din utbildning är på heltid ute på en arbetsplats i 10 veckor under två tidsbestämda perioder. Här kand du välja att vara på ditt befintliga företag eller ett nytt.

Välkommen till STI!

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Stiftelsen Stockholms Tekniska Institut

Webbplats

E-post

Telefon