Byggproduktionsledare ROT

Bunden | Eskilstuna, Gävle, Hudiksvall, Katrineholm, Norrtälje, Ronneby, Vingåker, Östersund

👷‍♀️ Led och utveckla framtidens hållbara byggnadsprojekt inom renovering, ombyggnad och tillbyggnad.

Omfattning 430 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2023

Gå till utbildningen

Sista ansökningsdatum

8 september 2020

Om utbildningen

Vad gör en byggproduktionsledare?
Som byggproduktionsledare inom renovering, ombyggnad och tillbyggnad (ROT) leder du arbetet i byggprojekt, är den som ansvar för hela byggprocessen och ser till att arbetslaget jobbar mot samma mål.

Under utbildningen rustas du med gedigna kunskaper om renoveringsprojekt, teknisk utveckling och energieffektivisering. Du lär dig specifika kunskaper inom ROT såsom byggnadstekniska lösningar från olika tidsperioder, stambyten, om kulturmiljölagen, energieffektivisering av äldre byggnader och olika renoveringstekniker. Utbildningen och yrket passar dig som drömmer om en ledande roll inom samhällsbyggnad.

En arbetsdag som byggproduktionsledare
Byggproduktionsledaren har en samordnande roll, vilket innebär att man har kunskap och håller sig uppdaterad om byggproduktionens alla delar. Inom ROT utgår man hela tiden från befintliga byggnader och gör en plan utifrån de förutsättningar som finns. Yrket ställer krav på att du som byggproduktionsledare har god kännedom om fastigheten och att du inför byggstarten gör en noggrann inventering för att undvika att stöta på stora problem. Du jobbar hela tiden nära de som bor i fastigheten samt fastighetsägare, vilket ställer krav på god kommunikation och planering.

Det här är en anywhere-utbildning och ges via Eskilstuna, Gävle, Hudiksvall, Katrineholm, Norrtälje, Ronneby och Östersund
Under en Anywhere-utbildning studerar du tillsammans med en mindre grupp på din ort, medan den samlade klassen på omkring 35 elever sitter i klassrum över hela landet. Många av våra Anywhere-studenter poängterar fördelarna med att studera med personer från olika delar av landet då man får breddade perspektiv och nya infallsvinklar genom samarbetet.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

KYH AB

Webbplats

Telefon