Byggledare - bygg och anläggning

Bunden | Norrköping

Vill du vara ”spindeln i nätet”, ta ansvar och lösa problem? Utbilda dig i så fall till byggledare, arbetsmarknaden ser ljus ut.

Omfattning 410 YH-poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2023

Ansök på esbs.se

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Om utbildningen

Vill du vara ”spindeln i nätet”, ta ansvar och lösa problem? Utbilda dig i så fall till byggledare, arbetsmarknaden ser ljus ut.

Regionens tillväxt är stark och det kommer att byggas mycket under ett antal år. Infrastrukturprojekt som Ostlänken kommer att föra med sig om- och nybyggnadsprojekt som bidrar till ökad efterfrågan på personer med byggledarkompetens.

Att arbeta som byggledare är en ansvarsfull uppgift och du kommer att kunna ha det övergripande ansvaret för planering, produktion och uppföljning samtidigt som du kan komma att ha personalansvar. Du kan exempelvis arbeta som byggledare på entreprenörsidan men även som t ex projekt-/byggledare på ett konsultföretag, fastighetsbolag eller inom en kommun/myndighet. Oavsett var du hamnar så kommer du att kunna jobba med ledning av bygg- och anläggningsprojekt och ansvara bl a för tidsplan, budget och kvalitet.

För att lyckas i yrkesrollen behöver du vara en ödmjuk och ordningsam person. Vara duktig på administration och tycka om att arbeta tillsammans med andra, ha naturliga ledaregenskaper och ha förmåga att driva projekt framåt och lösa problem.

Utbildningen planeras och genomförs i samarbete med branschföretag. Det ger dig som studerande möjlighet att få insikter i din framtida yrkesroll och ett nätverk med tänkbara arbetsgivare. I utbildningen ingår 26 veckors praktik där du använder din nyvunna kunskap och får viktiga erfarenheter från branschen. Du har salsföreläsningar ca 2,5 dagar i veckan. Resten av tiden studerar du på egen hand och jobbar bl a med grupp- och inlämningsuppgifter.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

East Sweden Business School AB

Webbplats

Telefon