Trafiklärare

Bunden | Västerås

Utbilda morgondagens bilförare!

Omfattning 300 poäng (ca 1,5 år)

9 augusti 2021

Ansök på vasterasyrkeshogskola.se

1 augusti 2022

Som trafiklärare har du en god arbetsmarknad med stora möjligheter till att få arbete direkt efter utbildningen. Du får påverka och utveckla individer så att de blir trygga förare som ökar trafiksäkerheten och minskar miljöpåverkan. Det är ett meningsfullt arbete där du ser konkreta resultat av din insats. I yrket som trafiklärare arbetar du med att organisera och planera lektioner. Du utbildar både i bil och lektionssal, talar inför grupper och handleder elever så att de klarar av utbildningen och tester på vägen mot sitt körkort. Om du är social, lugn och metodisk som person har du det som krävs för att bli en framgångsrik trafiklärare. I yrket möter du många människor och möts av nya personligheter varje dag.

Västerås Stad/Barn- och Utbildningsförvaltningen/Västerås Yrkeshögskola