Digital Conversion Manager

Distans | Solna

Få kompetens inom en helt ny roll som kan ge företag försprång i den digitala världen. Läs till Digital Conversion Manager

Omfattning 300 poäng (ca 1,5 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2021

Ansök på smhsverige.se

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Om utbildningen

Internet och nya digitala lösningar har förändrat vårt sätt att konsumera, kommunicera och arbeta med marknadsföring. Den digitala utvecklingen fortsätter i ett rasande tempo. Men få företag vet hur de ska förändra sin verksamhet och marknadsföring för att kunna möta den utveckling som sker. Det är där du i rollen som Digital Conversion Manager kommer in.

Denna utbildningen är unik och heltäckande och kombinerar praktisk marknadsföring, digital analys och konverteringsoptimering. En kompetens som få personer besitter. Efter avslutad utbildning ska du kunna arbeta proaktivt med digital annonsering och analys, test och konverteringsoptimering av digital annonsering/kampanjer. Du ska även kunna bidra i det övergripande arbetet med att planera och utvärdera en verksamhets digitala marknadsföring.

Förutom kurser i digital marknadsföring och annonsering, webbanalys och webbkunskap, ger utbildningen dig även kunskaper i webbpsykologi, webbcopy, digital strategi och affärsmannaskap. Allt för att du efter examen ska kunna arbeta både strategiskt och operativt med digital marknadsföring.

Mer information om utbildningen hittar du här:
https://www.smhsverige.se/utbildningar/digital-conversion-manager

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Sälj & Marknadshögskolan i Sverige AB