Digital Store Manager

Bunden | Alingsås, Lidköping, Uddevalla

Jobbar du i butik och vill vara med och driva förändringsarbete med digitala, fysiska butikskoncept är detta utbildningen för dig.

Omfattning 300 poäng (ca 1,5 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

2 november 2020

Ansök på hcb.se

Restplatser finns!

Sista ansökningsdatum

15 april 2020

Fler starter

1 augusti 2021

Om utbildningen

DIGITAL BUTIKSLEDARE
Utbildningen passar dig som vill vara med och utveckla och förbättra den digitala butiksupplevelsen ut ett kundperspektiv. Eftersom den fysiska handeln, liksom kunders köpbeteenden, förändras snabbt krävs det att butiksmedarbetare och butiksledare höjer sin digitala kompetens. Du lär dig: Butiksutveckling med digitala koncept och tekniska lösningar. Du får koll på hur pekskärmar, mobila kassasystem, QR-koder och ansiktsavläsning kan användas som säljstöd.

Efter utbildningen kan du jobba som Digital Store manager, butiksledare eller affärsutvecklare inom handel. Du får en strategisk och operativ kompetens att utveckla och förbättra den digitala butiksupplevelsen ur ett kundperspektiv.

Utbildningen ges i Uddevalla med direktsändning via videokonferens till Lidköping och Alingsås. Lärare finns i Uddevalla och undervisar två till tre dagar i veckan. Du läser på heltid och föreläsningar varvas med projekt, eget arbete, inlämningsuppgifter och workshops.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Uddevalla kommun, Vuxenutbildningen