Kitchen Manager

Distans | Båstad

Vill du vidare inom restaurangyrket och skaffa dig ny kunskap som kan vidareutveckla dig till en Kitchen Manager för en hållbarare restaurangnäring?

Omfattning 200 YH-poäng (ca 1,5 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 75%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 oktober 2021

Ansök på akademi.bastad.se

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Om utbildningen

Kitchen Manager riktar sig mot de som har jobbat i restaurangbranschen och/ eller har utbildning inom restaurang. Vi erbjuder en möjlighet till kompetensutveckling inom områden som ledarskap, restaurangekonomi, arbetsmiljö, verktyg för att minska klimatpåverkan, livsmedelsäkerhet. Målet är en hållbar restaurangutveckling i alla delar socialt, ekonomiskt och klimat. Vårt unika upplägg är att vi erbjuder 11 valbara kurser inom mathantverk och andra områden som efterfråga. Deltagarna kan skräddarsy sin utbildning efter intresse och behov. Skolan anordnar en del av dessa valbara kurser som, Konservering och fermentering, Drycker på menyn, Surdegsbakning, Grönsaker och örter, ny kurs i år är Cook and chill. Dessa kurser uppskattas mycket av deltagarna och är ett spännande och viktigt inslag i utbildningen.
Utbildningens upplägg:
Utbildningen startar i år den 25 oktober 2021 och avslutas den 2 december 2022
De obligatoriska kurserna är på palts i Båstad 3 dagar i månaden.
De valbara kurserna som skolan anordnar ligger i schemat vid kursstart de andra valbara planeras i samråd med skola, studerande och praktikplats.
Distansupplägg:
Om studerande har svårt att delta vid enstaka tillfällen eller för repetition så finns allt material på vår lärplattform och vi spelar även in föreläsningarna. Detta ger studenten möjlighet att arbeta under utbildningens gång. Utbildningen bygger på föreläsningar av specialister inom varje kurs.
Akademi Båstad Yrkeshögskola arbetar nära branschen och våra deltagare. Vi erbjuder personlig coaching för att våra deltagare ska nå sina mål och även utbildningens mål att kompetensutveckla branschen och nöjda Kitchen Managers.


Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Båstad kommun Akademi Båstad