Anläggningsingenjör med BIM-kompetens

Göteborg | Bunden

Vill du arbeta med ny och innovativ teknik inom anläggningsbranschen? Det råder stor efterfrågan på anläggningsingenjörer med kunskaper i CAD/BIM.

Omfattning 415 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

24 augusti 2020

Ansök på handelsakademin.se

Sista ansökningsdatum

3 maj 2020

Platser

26

Fler starter

1 augusti 2021

Om utbildningen

Vill du utbilda dig för jobb?

YH är den ideala utbildningsformen för dig som siktar på ett yrke och framtida jobb. Den passar både för dig som ska ut i arbetslivet och för dig som kanske redan har ett jobb eller en utbildning men vill göra något nytt.

Vill du arbeta med ny och innovativ teknik inom anläggningsbranschen? Där du använder moderna, digitala program.

BIM står för Building Information Modelling. Det används för att skapa och använda digitala modeller i bygg- eller anläggningsprojekt. BIM ersätter i allt större grad traditionella ritningar och handlingar och visas som en digital representation av en byggnad eller anläggning. Det råder stor efterfrågan på ingenjörer och projektörer med kunskaper i CAD/BIM. Det finns idag ett stort behov av denna nya kompetens som innebär att kunna tolka, samordna och använda informationen i de digitala modellerna. Byggbranschen utökar hela tiden sitt användande av BIM. Den nya tekniken i BIM är en revolution som har förändrat byggindustrin de senaste åren och fortsätter att driva branschens utveckling i snabb takt.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Handelsakademin i Göteborg AB