Skogsplanerare

Ljungsbro | Distans

Bli skogsplanerare på distans. Ett fritt utearbete under stort eget ansvar. Du blir delaktig i framtidens skog.

10 augusti 2020

Ansök på nbg.nu

15 april 2020

Det här är utbildningen för dig som vill ha ett fritt och självständigt arbete. Du är beredd att ta ett stort eget ansvar för att jobbet blir gjort och du kan ta beslut. Du jobbar till största delen ute med insamling av data om skog, samt om värdefulla natur och kulturmiljöer. Dina verktyg är främst fältdator och GPS. Utbildningen är en distansutbildning. Det innebär att kurser, förmedling av information och kommunikation sker via en lärplattform på Internet. Distansstudier kompletteras med gemensamma träffar. Vid dessa träffar sker en del examinationer. Det förekommer också studiebesök, studieresor och exkursioner. Dessa kan innebära kostnader för studenten.

Östergötlands läns landsting - Vretagymnasiet