Strategiskt inköp och upphandling

Bunden | Göteborg

Utbildningen passar dig som jobbat några år, är driven och klarar av att ta ansvar samt har en känsla för affärer. Välkommen med din ansökan!

1 augusti 2020

Ansök på oneacademy.se

1 augusti 2021

One Academy jobbar med kompetensutveckling inom inköp, upphandling och supply chain och har tillsammans med de största företagen och offentliga verksamheterna i Stockholm, Göteborg och Malmö tagit fram utbildningen. En inköpare/upphandlare har en nyckelroll då de ska kunna koppla ihop organisationens behov i form av volym och kvalité för att kunna nå den bästa affärsmässiga lösning med marknadens leverantörer.

Utbildningen passar dig som har jobbat några år, är driven och klarar av att ta ansvar samt har en känsla för affärer. Fokus på utbildningen är praktisk tillämpning på en akademisk grund för att kunna göra dig som student så anställningsbar som möjligt efter avslutad examen. En mycket viktig del av utbildningen är därför att du som student är ute på praktik på en inköps- eller upphandlingsenhet.

Behovet av kompetent och utbildad personal kommer fortsätta att vara stort vilket innebär mycket goda jobbmöjligheter efter avslutad utbildning och examen.

Efter avslutad utbildning kan du jobba i såväl privat som offentlig sektor i roller som:

• Strategisk inköpare
• Upphandlare