Project Manager Meeting & Events Stockholm

Stockholm | Bunden

Projektledare inom möten och events ger dig en unik bredd och kompetens för att arbeta med till exempel mässor, musikevent och sportevenemang.

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2020

Ansök på tec.se

Sista ansökningsdatum

3 maj 2020

Platser

35

Fler starter

1 augusti 2021

Om utbildningen

En ledande och kreativ yrkesroll
Du får en unik bredd och kompetens för att arbeta med till exempel mässor, musikevent, sportevenemang och sponsring.

Vill du leda och arrangera konserter, företagsevent och mässor? Välkommen till världens bästa utbildning som kan ge dig världens roligaste arbete. Utbildningen ger en helhetssyn för samspelet mellan olika grenar inom näringsliv, rese- och mötesindustrin. Efter avslutad utbildning kan du arbeta med möten, events, specialresor, kongresser eller mässor i Sverige och utomlands.

Störst i Sverige
Travel Education Centre är en av Sveriges främsta anordnare inom turism, projektledning och ledarskap för mötesindustrin. Sedan starten har vi byggt upp ett unikt nätverk och kontakter som bland annat: Meetings Proffesionals International, Stockholm Convention Bureau, Stockholm Live och Sponsring & Event Sverige samt Humblestorm är bara några exempel.

Arbetsliv och studier i samverkan skapar möjligheter
PÅ TEC får du en rolig studietid och lär dig exakt det du behöver för att lyckas i branschen. Under två år möter du professionella föreläsare och gör praktik på branschföretag. En perfekt blandning mellan teori och praktik.


Praktikperioder
Ungefär en tredjedel av studietiden gör du praktik på någon av de ledande företagen i branschen. Det ger dig möjlighet att utveckla din kompetens och skapa ett stort nätverk.

9 av 10 får jobb
Vi är en av få yrkeshögskolor som är kvalitetsauktoriserade. Det är därför inte så konstigt att ungefär 9 av 10 har ett kvalificerat jobb när de tar examen från oss.

Nära samarbete med branschen
Travel Education Centre har ett tätt samarbete med några av branschens främsta föreläsare och lärare. Det sitter även flera välkända företag med i utbildningens ledningsgrupp bl.a: Stockholm Live, Visit Stockholm, Livebrand, Svenska Möten, MeetAgain.

Kostnadsfri och CSN-berättigad
Det kostar inget att gå utbildningen men eventuella utgifter för läroböcker kan förekomma. Utbildning berättigar till både lån och stöd från Centrala Studiestödsnämden (CSN).

Efter examen kommer du bland annat att kunna arbeta som:
Säljande projektledare
Eventkoordinator
Projektledare
Produktionsledare
Resekoordinator
Account Manager
Marknadsassistent

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

TEC Travel Education Centre AB

Webbplats

Telefon