Cloudutvecklare Azure

Göteborg | Bunden

Bli cloudutvecklare och var med och påverka utvecklingen av applikationer och IT-system i ett av de mest efterfrågade programmeringsspråken.

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

26 augusti 2019

Ansök på jensenyh.se

Sista ansökningsdatum

1 maj 2019

Platser

31

Fler starter

1 augusti 2020

Om utbildningen

Bli cloudutvecklare på 2 år! Vill du vara med och påverka utvecklingen av applikationer och IT-system i ett av de mest efterfrågade programmeringsspråken, och skapa förutsättningar för en karriär i både Sverige och utomlands kan detta vara utbildningen för dig!

Det här blir du:

Det finns en stor efterfrågan på programmerare och utvecklare. Konsultbolag inom IT är de som främst efterfrågar cloudutvecklare Azure. P g a att nästan allt rör sig mot molnbaserade tjänster är behovet av utvecklare av molntjänster mycket stort.

Efter avslutad utbildning är du specialiserad inom webbutveckling med utgångspunkt i .NET plattformen och programmeringsspråket C#. Dessa är tillsammans grund för de flesta av dagens applikationer och starkt etablerade både i Sverige och utomlands. Efter denna utbildning kommer du ha en attraktiv kompetens och ha goda förutsättningar för en karriär inom It.

Det här får du arbeta med:

Som cloudutvecklare har du specialiserade kunskaper inom säker applikationsutveckling med programmeringsspråket C# och relevanta databaser med hjälp av tjänster på molnplattformen Azure. Efter utbildningen kommer du kunna arbeta med att lösa sammansatta problem inom applikationsutveckling med programmeringsspråket C# med hjälp av tjänster på molnplattformen Azure.

Kurser:

Objektorienterad programmering med C# .NET
Systematisk applikationsutveckling med C# .NET
Grundläggande Frontendutveckling
Molntjänster för utveckling med fokus på Azure
Moln-databaser
Continuous Integration
Säker utveckling med C# på Azure
Konsult- och affärskunskap
LIA 1
LIA 2
Examensarbete

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

JENSEN Education School AB

Webbplats

Telefon