Entreprenadingenjör

Bunden | Göteborg

Är du vass på att förhandla och trivs med ledarskap i din yrkesroll? Då är Entreprenadingenjör något för dig!

10 augusti 2020

Ansök på kyh.se

19 april 2020

1 augusti 2021, 1 december 2020

Är du duktig på att förhandla och tycker om att ta fram kostnadskalkyler och avtalsunderlag? Då ska du söka vår utbildning Entreprenadingenjör. Som Entreprenadingenjör inom samhällsbygg förhandlar du med underleverantörer och leverantörer, sköter upphandlingar, tar fram kostnadskalkyler och avtalsunderlag. Det här är en yrkesroll med bra karriärmöjligheter för dig som vill ha detalj koll och trivs med siffror. Samtidigt som det är en social roll som innebär relationsbyggande, möten och förhandlingar.

Så här ser utbildningen ut
Utbildningen är skräddarsydd av oss och av företag i branschen - därmed är utbildningen helt anpassad efter vad branschen kräver. Genom hela utbildningen kommer du att ha en nära kontakt med branschen då vi b. la. tar in experter som jobbar i branschen som utbildare i de olika kurserna.

Andra året består dels av 24 veckors LIA där du praktiserar ute på ett företag. Dessutom gör du 6 veckors examensarbete som vanligtvis görs tillsammans med ett företag. Totalt blir det en dryg tredjedel av studierna som är knutet till företag.

Takten på studierna är 100%, ca. 15 timmar i veckan är det undervisning och resterande timmar är menat för den studerande att jobba med grupparbete och självstudier.

KYH AB Göteborg