Account Manager

Stockholm | Bunden

Account Manager är en utmärkt utbildning för dig som vill göra karriär inom försäljning. Studera var du än befinner dig – med FEI FLEX!

1 augusti 2019

Ansök på fei.se

19 juni 2019

1 augusti 2020

En Account Manager ansvarar för att bygga långsiktiga relationer med företagets kunder, nya som befintliga. Du blir ansiktet utåt för företaget. Syftet med utbildningen är att ge en mycket god teoretisk grund, utveckla ett strategiskt och analytiskt tänkande kombinerat med praktisk tillämpning i yrkesrollen. Syftet är även att utveckla en god förmåga att hantera och förstå kundernas verksamhet och befattningshavarnas handlande.

Efter avslutad utbildning ska den studerande ha kompetenser för att
• självständigt implementera modernt affärsmanna- och ledarskap i säljarbetet
• självständigt använda strategisk och taktiskt tänkande för att utveckla affärer
• självständigt leda ett kreativt och analytiskt tänkande genom hela försäljningsprocessen

Exempel på befattningar på kommande yrkesroll kan vara Säljare, Account manager, Företagssäljare och B2B Säljare

Kort om utbildningen
Account Manager är en Yrkeshögskoleutbildning (Yh) som anordnas i samverkan med arbetslivet och på uppdrag av Myndigheten för yrkeshögskolan. Du studerar på heltid under 2 år och får en Yrkeshögskoleexamen. I varje kurs har vi i genomsnitt schemalagda lektioner två dagar i veckan. Övrig tid arbetar du med projekt, gruppuppgifter samt egna studier. Under Lärande i arbete (LIA) följer man arbetsplatsens arbetstider. Föreläsare och lärare som medverkar i utbildningen är personer med anknytning till yrkesområdet. Vissa delkurser ges delvis på engelska.

Omfattning: 80 veckor varav 26 veckor Lärande i arbete (LIA)
Finansiering: Avgiftsfri utbildning som berättigar till studiemedel från CSN
Var? Kammakargatan 5 i Stockholm och via FEI FLEX
Kontakt? Skicka gärna frågor till oss på yh@fei.se

Affärsjuridik
Business English
Examensarbete
Företagsekonomi
Försäljning 1 - Försäljningsprocessen
Försäljning 2- Verktyg och kommunikation
Försäljning 3 - Förhandling och retorik
Försäljning 4- Strategisk försäljning,
omvärldsbevakning och offentlig upphandling
Försäljning och marknad
LIA 1
LIA 2
Projektledning

FEI FLEX – läs på FEI var du än befinner dig
Utbildningen erbjuds med FEI FLEX – vårt innovativa system för flexibla studier. Det innebär att du kan gå utbildningen var du än bor eller befinner dig. Med vår FEI FLEX-teknik går det bra att medverka aktivt på lektioner i realtid när du befinner dig online. Vi rekommenderar att du använder ett bra headset och webbkamera.

Företagsekonomiska Institutet 1888 AB