Internet of Things Developer

Göteborg | Bunden

Utbildningen Internet of Things fokuserar på att hantera och analysera data för att på ett nytänkande och optimerat sätt skapa morgondagens samhälle.

1 augusti 2020

Ansök på kyh.se

Är du en prylfantast som ofta tänker på hur du på bästa sätt kan optimera och effektivisera din omgivning med teknologi? Gillar du programmering och hantering av data? Vill du vara med och innovera och leda framtiden till ett samhälle där objekt kommunicerar med varandra för att skapa bättre tillvaro?

Med en utbildning i Internet of Things jobbar du med att både hantera och analysera data för att på ett nytänkande och optimerat sätt skapa ett samhälle där olika hårdvaror kommunicerar med varandra för att samspela på bästa sätt.

Så här ser utbildningen ut
Utbildningen är skräddarsydd av oss och av företag i branschen - därmed är utbildningen helt anpassad efter vad branschen kräver. I yrkesrollen har du en viktig roll inom utveckling av ny programvara för att säkerställa att den nya tekniken möter de behov människor har på ett tillfredsställande sätt. Du jobbar också både mycket med människor, men också mycket med teknik. Du får kontinuerligt lära dig nya saker och pröva ditt kritiska tänkande i nya sammanhang.

Kurserna i årskurs ett ger dig en gedigen grund inom data, algoritmer och affärsmannaskap. Andra året består dels av 20 veckor LIA där du praktiserar ute på ett företag. Dessutom gör du åtta veckor examensarbete som vanligtvis görs tillsammans med ett företag. Totalt blir det en dryg tredjedel av studierna som är knutet till företag.

Takten på studierna är 100%, ca. 15 timmar i veckan är det undervisning.

KYH AB Göteborg