Internationell säljare/marknadsförare

Bunden | Göteborg

Brinner du för försäljning och marknadsföring och lockas av tanken att göra karriär internationellt? Läs till Internationell säljare/marknadsförare.

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2020

Ansök på smhsverige.se

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Om utbildningen

I dag handlar affärsverksamhet i en allt större utsträckning om marknadsföring och försäljning av varor och tjänster på en global marknad. Det leder i sin tur till att efterfrågan på affärsinriktade och drivna säljare/marknadsförare med internationell kompetens ständigt ökar.

Denna utbildning med internationellt fokus öppnar upp dörrarna för ett flertal spännande tjänster på arbetsmarknaden. Utbildningen ger dig också möjlighet till en snabbare karriärutveckling mot mer avancerade tjänster.

Efter avslutad utbildning kommer du att ha den praktiska och teoretiska kunskap om handel mellan länder som krävs för att självständigt kunna planera och genomföra marknadsförings- och försäljningsinsatser på en global marknad. Fokus ligger huvudsakligen på företagsförsäljning (B2B) och dina kunskaper inom marknadskommunikation och säljplanering kommer du att kunna tillämpa i vilken bransch som helst och lika framgångsrikt inom Sverige som internationellt.

Mer information om utbildningen hittar du här:
https://www.smhsverige.se/utbildningar/internationell-saljaremarknadsforare

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Sälj & Marknadshögskolan i Sverige AB