Shiftleader Hotel

Ansök på schartau.se

12 maj 2020

1 augusti 2021

Älskar du att ge service?
Gillar du att jobba med människor? Då är Shiftleader Hotel rätt utbildning för dig.

Gå längre i framtidens bransch
Efter två terminers studier är du kvalificerad att jobba som arbetsledare på ett skift eller på en administrativ tjänst på en driftsavdelning. Med längre arbetslivserfarenhet inom branschen, före eller efter utbildningen, är arbetet som assisterande avdelningschef ett alternativ. Utbildningen ger dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att leda det operativa arbetet på en receptions-, konferens- eller housekeepingavdelning. Du får också goda förutsättningar för arbete inom andra delar av turismnäringen.

Behovet är stort av utbildad personal
Michaela Bussler, Director of Human Resources, Sheraton Stockholm: "Utbildningen Shiftleader Hotel är en mycket viktig utbildning för hotellbranschen i Stockholm framförallt, där ju expansionen är som störst. Från den befintliga Hotel Managementutbildningen på två år får vi motiverade ledare och medarbetare med en god generell kunskap om verksamheten som ger dem en god överblick och förståelse som är mycket betydelsefull. Vi ser fram emot att behovet kommer att mötas även på den nivå denna utbildning syftar till."

LIA, där du visar dig för branschen
En stor del av utbildningen består av Lärande I Arbete (LIA). Under 14 veckor kommer du att utbildas på ett företag i branschen där du får möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiskt arbete. LIA fördelas över två perioder med olika inriktning som gör att du successivt utbildas och utvecklas inom branschen. I ledningsgruppen sitter representanter från de stora kedjorna, bl a Scandic, Nordic Choice och Radisson Hotel Group men även independenthotell som t ex Hotel Diplomat och Bank Hotel.

Stockholms stad, Frans Schartaus Handelsinstitut