Strategisk inköpare

Malmö | Bunden

Söker du en väg in i inköpsyrket? En utbildning som utvecklar din motivation och personliga utveckling? Ansök till Grit Academys Strategisk inköpare!

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2020

Ansök på gritacademy.se

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Platser

35

Om utbildningen

STRATEGISK INKÖPARE

Du är vad du köper. Som inköpare har du ett stort ansvar att bidra till verksamhetens konkurrenskraft och utveckling. Vår tvååriga utbildning inom strategiskt inköp ger dig verktygen du behöver för att bli professionell inköpare, ett yrke som kräver allt mer specialiserade kunskaper.

BRANSCHEN
Från att ha varit ett yrke som alla ansågs kunna göra har inköp kommit att bli ett yrkesområde som innefattar specialiserade kompetenser. Professionaliseringen av yrkesrollen går att se på den ökade nivån av outsourcing, att inköpen sker externt istället för internt på verksamheten. En inköpare behöver gedigna kunskaper om alla steg i inköpsprocessen, såväl som kompetens inom juridik och att skapa avtal och långsiktiga affärsrelationer. Inköpare finns inom såväl privata näringen som offentliga sektorn och ska vara en del av verksamhetsutvecklingen. I en alltmer digitaliserad marknad med hög internationell konkurrens får inköp en avgörande roll för att kunna motivera ett företags prissättning, kvalité och CSR, vilket påverkar lönsamheten och konkurrenskraften. Efter genomgången utbildning har du vad som krävs för att bemöta kompetensbristen på arbetsmarknaden, och därför stora arbetsmöjligheter.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Grit Academy

Webbplats

Telefon