Javautvecklare

Bunden | Malmö

Söker du en väg in i IT-branschen? En utbildning som utvecklar din motivation och personliga utveckling? Ansök då till Grit Academys Javautvecklare!

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

24 augusti 2020

Ansök på gritacademy.se

Restplatser finns!

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Fler starter

1 augusti 2021

Om utbildningen

JAVAUTVECKLARE

Vill du arbeta i en bransch som bidrar till att Sverige kan ta vara på digitaliseringens möjligheter? GRIT Academys utbildning i Javautveckling ger dig resurserna för att bli den professionella javautvecklare som efterfrågas på arbetsmarknaden. Den tvååriga utbildningen innebär en snabb väg in i ett yrke där det råder stor kompetensbrist.

BRANSCHEN
Det största hotet mot Sveriges digitala framgång är den rådande kompetensbristen. Förmågan att ta vara på digitaliseringens möjligheter har blivit en framgångsfaktor för företag såväl som för Sverige som land. Det finns en ljus framtidssyn i Sverige bland företag och många förutspår en positiv marknadsutveckling och en ökad satsning och sysselsättning inom IT, men deras anställningsplaner och behov möts av en alarmerande kompetensbrist. Den höga efterfrågan på programmerare är utbredd och svårigheten att fylla vakanta positioner bekräftas av verksamheter både i Sverige och internationellt. Utbildningen förbereder dig för att motverka kompetensbrist, och föra Sverige framåt i digitaliseringens tidsanda.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Grit Academy