Byggproduktionsledare Nyproduktion

Bunden | Stockholm

Är du intresserad av att leda framtidens bygg inom nya innovationer, hållbarhet & vill ha sociala utmaningar? Byggproduktionsledare är något för dig!

Omfattning 430 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

17 augusti 2020

Ansök på kyh.se

Sista ansökningsdatum

19 april 2020

Om utbildningen

Är du intresserad av att bygga Sverige? Är du tekniskt intresserad, vill hålla ansvar och ha sociala utmaningar? Som byggproduktionsledare har du en avgörande roll inom byggsektorn. Teknikskiftet just nu är enormt, med nya material, produktionstekniker och lösningar för att bygga hus som förbrukar minimalt med energi. Vår utbildning är skapad tillsammans med ett 20-tal av Sveriges främsta byggföretag bland andra PEAB, Skanska, Veidekke och NCC. Byggproduktionsledare är en högt ansvarstagande roll med en het, efterfrågad kompetens. Som byggproduktionsledare jobbar du mycket på plats under hela byggnationens process med en bred översikt och under utbildningen lär du dig om byggproduktion, ledarskap, hållbarhet och energieffektivisering.

OM YRKET
Byggproduktionsledaren har en central roll på byggarbetsplatsen. Du planerar det dagliga arbetet och fungerar som stöd till platschefen. Du har koll på allt från tidsplanering, säkerhet och kvalitet till miljölagstiftning och installationssamordning. Det här är saker du självklart lär dig under utbildningen, inte minst under de 24 veckor du är ute på LIA.

En sak till: du har samma möjligheter oavsett vem du är och var du kommer från - det som efterfrågas i branschen idag är en mix av kvinnor och män med olika bakgrund och erfarenheter.

KARRIÄRVÄGAR
Väljer du att bli byggproduktionsledare behöver du inte oroa dig för framtiden. De närmaste 10 åren kommer Stockholms län att växa med ungefär en halv miljon människor, som alla ska ha någonstans att bo. Uppemot 1000 byggproduktionsledare nyanställs per år i Stockholm. Karriärvägar efter några år i yrket är t.ex. kalkylator, platschef eller projektledare.

”Vi räknar med att behöva anställa cirka 100 medarbetare av de yrkesroller utbildningarna vi medverkar i leder till”. Karin Levander, HR Skanska

ANSÖKAN, LÖN OCH UTBILDNINGSINNEHÅLL
Det och mer info hittar du på kyh.se. Välkommen!

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

KYH AB Stockholm

Webbplats

Telefon