Byggproduktionsledare SAT2

Gävle | Bunden

Är du intresserad av att leda framtidens bygg inom nya innovationer, hållbarhet & vill ha sociala utmaningar? Byggproduktionsledare är något för dig!

17 augusti 2020

Ansök på kyh.se

19 april 2020

BYGGPRODUKTIONSLEDARE - LÄRARLEDD ONLINEUTBILDNING

Valbar studieort: Eskilstuna, Norrtälje, Katrineholm, Gävle eller Östersund.

Är du intresserad av att bygga Sverige? Är du tekniskt intresserad, vill hålla ansvar och ha sociala utmaningar? Som byggproduktionsledare har du en avgörande roll inom byggsektorn. Teknikskiftet just nu är enormt, med nya material, produktionstekniker och lösningar för att bygga hus som förbrukar minimalt med energi. Vår utbildning är skapad tillsammans med ett 20-tal av Sveriges främsta byggföretag bland andra PEAB, Skanska, Veidekke och NCC. Byggproduktionsledare är en högt ansvarstagande roll med en het, efterfrågad kompetens. Som byggproduktionsledare jobbar du mycket på plats under hela byggnationens process med en bred översikt och under utbildningen lär du dig om byggproduktion, ledarskap, hållbarhet och energieffektivisering.

Den här utbildningen går på flera utbildningsorter samtidigt via videokonferens. Du kan alltså både studera och hitta jobb utan att du behöver flytta. Välj mellan Eskilstuna, Norrtälje, Katrineholm, Gävle, Ronneby eller Östersund!
Utbildningslokalerna ligger i kommunens VUX- eller YH-centrum. Du sitter i ett klassrum som vanligt tillsammans med dina studiekollegor. Det som skiljer är att läraren undervisar via videokonferens. Oftast är läraren alltså på annan ort och under lektionerna kommunicerar du via högtalare och mikrofon. Annars fungerar allt som vanligt. Det är alltså ingen distansutbildning

Det är ca. 15 timmar i veckan som det är undervisning och resterande timmar är till för grupparbeten, så kallade case, samt självstudier.

Under de två åren du studerar så är det hela 21 veckor LIA där du praktiserar ute på ett företag. Dessutom gör du 6 veckors examensarbete som vanligtvis görs tillsammans med ett företag. Totalt blir det en dryg tredjedel av studierna som är knutet till företag.

KURSER
Byggprocessen