Behandlingspedagog Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

Eksjö | Bunden

För dig som vill jobba som behandlingspedagog med människor som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

1 augusti 2019

Ansök på campusi12.se

27 augusti 2020

Vill du arbeta som Behandlingspedagog med individer som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar?

I augusti 2018 startar vår tvååriga yrkeshögskoleutbildning till Behandlingspedagog.

Utbildningen riktar sig till dig som är intresserad av att arbeta med människor inom det neuropsykiatriska området. Med rätt kunskap och förhållningssätt kan du hjälpa människor att utvecklas, se till deras resurser och ge dem möjligheter att växa som individer.
Utbildningen går på helfart och omfattar 32 platser. Du kommer att varva dina teoretiska studier med två LIA-perioder (praktik), om totalt 20 veckor

Utbildningen ger yrkeshögskoleexamen som behandlingspedagog inom området neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Efter avslutad utbildning har du möjlighet att arbeta inom kommun, skolverksamhet, särskilda boenden eller inom Kriminalvården samt privata och statliga behandlingsverksamheter.
Utbildningen har tagits fram av representanter från näringslivet i samarbete med Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping. Studieorten är Campus i12 i Eksjö.

För mer information, kontakta studentrekryterare Ida Amrén 0381-362 77, ida.amren@campusi12.se

Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping AB