Affärsutvecklare inom hållbar natur- och kulturturism

Båstad | Distans

Affärsutvecklare inom hållbar natur- och kulturturism ger kunskap om turismnäringen med fokus på aktivitetsbaserad turism inom natur och kultur.

Omfattning 200 poäng (ca 1,5 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 75%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 september 2019

Ansök på bastad.se

Sista ansökningsdatum

1 maj 2019

Platser

25

Om utbildningen

Som affärsutvecklare inom hållbar natur- och kulturturism får du under utbildningens gång verktyg för att starta eget eller utveckla en verksamhet Naturen är den enskilt största reseanledningen till Sverige och för att ta tillvara på det stora internationella
intresset måste vi kraftsamla kring affärsutveckling och destinationsutveckling. Vi vänder oss till sökande som är lösningsfokuserade, kreativa och som vill jobba med att hitta nya marknader och projekt inom utomhusturismen. När värdefulla natur- och kulturområden blir attraktioner för besöksnäring för också den lokala utvecklingen en skjuts. Lokala produkter och aktörer skapar arbetstillfällen och en ökad omsättning i området. Regelverken för utomhusturism är många och för att bli effektiv också på den utländska marknaden och Sverige och svensk turism krävs kunskaper i säkerhet, kvalitetsarbete och professionella samarbeten.
Utbildningen är skapad tillsammans med branschen och ger dig rätt verktyg för att arbeta med hållbar natur – och kulturturism.
Tänkta yrkesroller:
• Egenföretagare inom hållbar natur – och kulturturism
• Affärsutvecklare inom hållbar natur – och kulturturism
• Konceptutvecklare inom hållbar natur – och kulturturism
• Destinationsutvecklare inom hållbar natur – och kulturturism
Utbildningen kommer att vara delvis på distans vilket innebär att du kan arbeta under utbildningen utom 2–3 dagar i månaden då du är på plats i Båstad. Dina egna studier planerar du själv och kommunikation med skolan sker via en lärplattform.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Båstad kommun Akademi Båstad