TV-produktionsspecialist

Gamleby | Bunden

GTV, en framgångsrik utbildning som funnits i nästan 30 år. Den leder till jobb i produktionsbranschen.

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

26 augusti 2019

Ansök på gtvgamleby.se

Sista ansökningsdatum

26 april 2019

Platser

32

Om utbildningen

Om du är en av dem som vill arbeta som produktionsledare, fotograf, klippare, TOM, Bing, regissör, producent, projektledare eller utveckla nya programideér, då skall du söka dig till oss. Våra examinerade studerande är idag verksamma som detta idag eller har andra befattningar
i branschen. Det som alla gamla GTVare har gemensamt är att när man genomfört utbildningen hos oss har man en gedigen grund, både tekniskt och innehållsligt, för det mesta som rör sig inom produktionsbranschen. Det gör att du redan på din praktik har en förståelse för hur produktionsprocesserna går till och du har goda chanser att snabbt smälta in och bli en i teamet oavsett på vilket produktionsbolag du hamnar på eller i vilken produktion det är.

GTV har mycket goda relationer med företag som producerar TV, film och jobbar med program i någon form, vilket gör att vi har mycket goda förutsättningar att skaffa LiA praktik till våra studerande. Vi ser till att du hamnar på den plats som passar dig bäst och där du förhoppningsvis kan få en anställning i någon form efter examen.

GTV ligger på en geografiskt plats som gynnar de studerande med avseende på att det finns gott om tid och möjlighet till att utanför skoltid producera eget material. Skolan är öppen 24/7.


Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Gamleby Folkhögskola