Internationell Transportlogistik

Norrköping | Bunden

Effektiva transporter är en förutsättning för tillväxten i vårt samhälle. Som en följd att detta behövs det kunniga och kompetenta transportlogistiker

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2019

Ansök på osyh.se

Restplatser finns!

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Platser

20

Om utbildningen

Transportbranschen är en bransch i kraftig expansion. Antalet utförda transporter ökar för varje år. Behovet av flexibla, ekonomiska och miljövänliga transporter ökar ständigt vilket också innebär att det ställs nya kunskapskrav på transportlogistikern. Varumarknaden blir alltmer global och det får också till följd att transportarbetet ökar. Effektiva transporter är en förutsättning för tillväxten i vårt samhälle. Som en följd att detta behövs det kunniga och kompetenta transportlogistiker.

Transporter ska planeras så att de blir så effektiva, billiga och miljövänliga som möjligt. Det är din uppgift som transportlogistiker/ projektledare att hitta effektiva och lönsamma lösningar – både utifrån kundens och varuägarens perspektiv. En transportlogistiker kan ha olika roller i ett transportföretag; speditör, transportplanerare, transportledare, transportsäljare.

Det är viktigt att du som transportlogistiker är serviceinriktad, kan överblicka era saker samtidigt, är bra på problemlösning och på att organisera.

Är du beredd att anta utmaningen?

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Östsvenska Yrkeshögskolan AB

Webbplats

E-post

Telefon