Front End Developer

Göteborg | Bunden

Front End Developer - utbildningen för dig som vill arbeta med modern webbutveckling med inriktning på responsiv webb och mobila plattformar.

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

16 september 2019

Ansök på medieinstitutet.se

Restplatser finns!

Sista ansökningsdatum

15 maj 2019

Platser

30

Om utbildningen

Front End Developer är utbildningen för dig som vill arbeta med modern webbutveckling med inriktning på responsiv webb och mobila plattformar.

Tack vare utbredningen av smartphones och tablets är behovet större nu än någonsin. Under utbildningen kommer du få lära dig allt inom webbproduktion - från tanke till färdig webbplats för olika plattformar och enheter.

Utbildningen på Medieinstitutet ger dig kompetens att använda den webbteknik som krävs för att producera avancerade webbplatser. Du tränas i allt från webbdesign, wireframing, användbarhet/UX till CSS, Javascript och PHP. Utbildningen inkluderar alltså ett brett spektrum av programmeringsspråk till kunskaper i utveckling av responsiv design och mobila webbapplikationer.

Efterfrågan på Front End Developers har länge varit stort och vi ser inga tecken på att det skulle förändras och utbildningen erbjuder dig definitivt goda möjligheter i arbetslivet.

Möjlighet att arbeta med allt från Front End-utveckling till Gränssnittsdesign
Efter avslutad utbildning kommer du ha färdigheter inom bland annat CSS, Javascript, PHP och verktyg för utformning av grafiska gränssnitt. Du kommer till exempel kunna arbeta som Front End Developer, webbutvecklare, webbprogrammerare och gränssnittsdesigner.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Medieinstitutet i Sverige AB