Kitchen Manager

Båstad | Distans

Kitchen Manager ger teoretisk kunskap som krävs och genom de valbara kurserna ges färdigheter i hantverksskicklighet som efterfrågas.

Omfattning 200 poäng (ca 1,5 år)

1 september 2019

Ansök på bastad.se

Kitchen Manager vänder sig till dig som har arbete eller är mellan jobb och vill vidareutvecklas. Genom de teoretiska kurserna ges den kunskap som krävs för att arbeta som Kitchen Manager och genom de valbara kurserna ges de färdigheter i hantverksskicklighet som efterfrågas. Sverige befinner sig i en fantastisk utveckling inom gastronomin. Många reser till Sverige för att få en upplevelse av det nordiska köket och våra råvaror. Utvecklingen präglas av höga ambitioner, vilka återspeglats i det ökade antalet svenska Michelinstjärnor. Men det saknas kockar och speciellt kompetenta kockar. Det finns stora möjligheter till utveckling och karriär för dig som har ambitioner att bli en Kitchen Manager och arbeta i denna spännande bransch. Akademi Båstad Yrkeshögskola har tagit fram denna utbildning i samarbete med restauranger inom den högre gastronomin. Vi har tagit fram teoretiska och praktiska kurser som motsvarar den efterfrågan restaurangerna har. Utbildningen kommer att vara delvis på distans vilket innebär att du kan arbeta under utbildningen utom 3 dagar i månaden då du är på plats i Båstad. Dina egna studier planerar du själv och kommunikation med skolan sker via lärplattform.
Några exempel på personer och restauranger som deltagit i
framtagningen av Kitchen Manager:
Titti Qvarnström, frilans
Paul Svensson, Fotografiska med flera