Anläggningsingenjör väg och vatten

Göteborg | Bunden

Vill du utvecklas inom projektledning och brinner för samhällsutveckling? Bli en nyckelperson inom svensk tillväxt!

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

19 augusti 2019

Ansök på teknikhogskolan.se

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Platser

35

Om utbildningen

Bli anläggningsingenjör inom väg och vatten!

Det här är utbildningen för dig som vill jobba i en bransch med riktigt bra framtidsutsikter och goda karriärmöjligheter. Du får chansen att vara med i skapandet av vägar, broar och infrastruktur som kommer att påverka människors vardag i många år framöver. Utbildningen passar dig som har ett logiskt tänkande, ett teknikintresse och brinner för samhällsutveckling. Du ska även kunna arbeta självständigt såväl som i grupp.

Som anläggningsingenjör inom väg och vatten är du en nyckelperson inom svensk tillväxt. Du kommer att vara delaktig i förbättringen och framtagandet av Sveriges nya transportvägar. Som anläggningsingenjör planerar och genomför man projekt för att förbättra samhället och dess framfart.

Exempel på yrkesroller:

• Anläggningsprojektör
• Produktionsledare
• Projektledare

Utbildningens mål

Efter genomförd utbildning kommer du att ha kunskap om anläggningsprojektets faser, styrning av projekt, samt dess planer och mål. Du kommer att ha färdigheter att leda projekt från start till mål, samt utvecklat ditt personliga ledarskap och ha grundläggande kunskap inom kommunikation - och mycket mer!

Utbildningsform: Yrkeshögskoleutbildning, 400 Yh-poäng, 2 år.
Studiefart: Utbildningen bedrivs på 100 %.

LIA - lärande i arbete

LIA (lärande i arbete) är den praktiska delen av utbildningen som är förlagd på en arbetsplats. Den är ofta uppdelad i flera perioder under studietiden. Det är en utmärkt chans att omsätta din teoretiska kunskap till praktiska färdigheter. Det är även ett tillfälle att knyta kontakter och utöka ditt nätverk inom branschen. Efter avslutad utbildning får många av våra studerande erbjudande om anställning på de företag där de har gjort sin LIA.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Plushögskolan AB - Teknikhögskolan