Internationell Resekonsult TRAC

Ansök på tec.se

1 augusti 2020

Utbildning i Stockholm

Utbildningen för dig som vill jobba inom resebranschen med planering, försäljning och bokning inom resebranschen med kunskap inom hållbart resande och destinationskunskap.

Vad gör en resekonsult?
En resekonsult hjälper företag och privatpersoner att planera sina resor för att de ska få en så bra reseupplevelse som möjligt. Hen bokar och säljer resor som möter kundens behov och önskemål. Hållbart resande och destinationskunskap är idag viktigt för många resenärer och ingår som en naturlig del i utbildningen. Även marknadsföring ingår i en resekonsults yrkesroll. Utbildningens bredd gör dessutom att du under din karriär kommer att kunna arbeta inom ett stort antal områden inom resor och turism.

Stort behov av rätt kompetens
Det globala resandet beräknas öka med cirka fyra procent per år. Tillväxten går på högvarv och resebyråer, flygplatser och researrangörer har ett mycket stort behov av kompetenta medarbetare.

Nära samarbete med branschaktiva företag som Ticket, Resia, HRG Nordic och Egencia
Tack vare Travel Education Centers nära samarbete med branschaktiva företag kan du som student vara säker på att få en utbildning som ligger nära det du kommer jobba med i ditt framtida arbetsliv.

Utbildningen ger dig den relevanta och meriterande branschdiplomeringen TRAC.

TEC Travel Education Centre AB