Digital affärsutvecklare

Mölnlycke | Bunden

https://www.youtube.com/watch?v=wohu7B8mLtg&t=29s

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 september 2019

Ansök på yhim.se

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Platser

34

Om utbildningen

Digital Affärsutvecklare, 400 poäng

Är du redo att bli digital affärs­utvecklare med förmåga att initiera, driva och utveckla olika typer av digitala förändrings- och transformations­projekt?

Då har du kommit rätt! Det råder idag ett enormt behov av denna typ av kompetens.

En omfattande digital transformationsvåg sveper just nu över såväl företag, myndigheter och samhällen i stort. Alla påverkas, oavsett om du är privatperson eller företag. Nya teknologier såsom Artificiell Intelligens (AI), Big Data, Internet of Things (IoT), Marketing Automation osv. driver den snabba digitaliseringen.

Många tror dock att digital transformation främst handlar om teknik och nya spännande digitala lösningar. Vi tar istället utgångspunkten i HUR:et istället för VAD:et. Långsiktigt och framgångsrikt förändrings- och utvecklingsarbete handlar om HUR man arbetar hellre än VAD man utvecklar. Denna förståelse kommer att vara avgörande för företag och organisationer om de skall kunna utveckla framtida affärsnytta med ett starkt användarvärde i fokus.

Om utbildningen

På YHiM:s utbildning Digital Affärsutvecklare 400 poäng tränas deltagarnas förmåga och kunskap att initiera, driva och utveckla digital transformation. Detta innebär att vi ger våra studerande en god förståelse kring nya intressanta digitala teknologier men främst med fokus på att förstå de värden och nyttor som den nya tekniken kan skapa.

Vi tränar ditt affärsmannaskap att utveckla affärer mellan företag men även direkt med användare/kunder. För att lyckas med detta krävs att du även behärskar förmågan att sälja in dina idéer och förslag på lösningar genom att få med dig andra på resan.

Under utbildningens erhålls en gedigen uppsättning av de senaste metoderna, modellerna och verktygen för att bli en slipad digital förändringsledare så att du professionellt kan navigera i gränslandet mellan teknik, människa och affär.

Utbildningen är upplagd med ett starkt fokus på praktiskt arbete och konkreta övningar/träning i nära relation med näringslivet.

Utbildningens samarbetspartners

CGI, ATEA, Tele2 IoT, Preera, Findwise, Arkitektkopia, Barium, More Ventures, Capture Innovation, Christian Berner, DB Schenker, Göteborg Energi, Härryda Kommun utvecklingsfunktionen, OH My!, Siemens Building Technologies, Unicarriers, Västtrafik, Zitac Consulting m.fl.

Yrkesroller efter utbildningen

* Digital Affärsutvecklare
* Digital Strateg
* Digital Förändringsledare
* Digitaliseringsprojektledare
* Digitaliseringskonsult
* Digitaliseringsexpert

Utbildningens kurser:

* Affärsengelska 20p
* Coachande ledarskap 30p
* Design thinking 30p
* Digital Affärsjuridik och immaterialrätt 25p
* Digitala applikationer och social media strategi 35p
* Digitalisering och Digital transformation 30p
* Examensarbete 20p
* Förändringsledning 30p
* LIA 1 - Observation 45p
* LIA 2 - Specialisering 45p
* LIA 3 - Tillämpning 40p
* Presentationsteknik & The Art of Pitching 25p
* Projektledning 25p

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Härryda kommun, Yrkeshögskolan i Mölnlycke

Webbplats

Telefon