Affärsinriktad konceptutvecklare

Liljeholmen | Bunden

Vill du leda arbetsteam och ta ansvar för affärsutvecklingskoncept från idé till leverans och uppföljning? Då har du hittat rätt utbildning.

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 augusti 2019

Ansök på affarshogskolan.se

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Platser

32

Om utbildningen

Utbilda dig till affärsinriktad konceptutvecklare!

En affärsinriktad konceptutvecklare har kompetens att driva utvecklingsprojekt från början till slut. Att vara med och planera samt leda projekt framåt. Många olika branscher i Stockholm efterfrågar just denna kompetens, då det är många idéer som aldrig går vidare till färdiga koncept eller produkter för att det saknas kompetens att skapa realistiska beslutsunderlag. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilka projekt du kommer att ansvara för, men arbetet är långt ifrån självständigt utan du arbetar alltid i projektteam som har olika kompetenser beroende av kundens behov av leverans.

Några exempel på yrkesroller:

• Affärsutvecklare
• Konceptutvecklare
• Produktchef
• Projektledare
• Marknadskoordinator
• Produktionsledare

Utbildningens mål

Målet för utbildningen är att ge dig kunskap, färdighet och kompetens att leda arbetsteam med ett coachande förhållningssätt. Du kommer att ha kompetens att utifrån en affärsidé kunna strukturera tankar och idéer i en projektplan, marknadsplan och ekonomiska beslutsunderlag, allt för att säkerställa att projektet är realistiskt och genomförbart, men framför allt att det kommer gynna företagets affärer.

LIA - lärande i arbete

LIA (lärande i arbete) är den praktiska delen av utbildningen som är förlagd på en arbetsplats. Det är en utmärkt chans att omsätta din teoretiska kunskap till praktiska färdigheter. Det är även ett tillfälle att knyta kontakter och utöka ditt nätverk inom branschen. Efter avslutad utbildning får många av våra studerande erbjudande om anställning på de företag där de har gjort sin LIA.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Plushögskolan AB - Affärshögskolan