Produktkonstruktör

Trollhättan | Bunden

Produktkonstruktör 400 Yh poäng i Trollhättan Vill du vara med och forma en hållbar framtid så är detta utbildningen för dig.

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Kvalificerad yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 6

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

31 augusti 2020

Ansök på gesablink2.se

Sista ansökningsdatum

29 maj 2020

Platser

28

Om utbildningen

Produktkonstruktör 400 Yh poäng är en utbildning som leder till jobb inom Mekanisk produktutveckling.
Inom det tekniska näringslivet är behovet av konstruktörer och produktutvecklare mycket stort. Ett allt större fokus på miljöanpassad produktutveckling för en hållbar framtid medför en efterfrågan på framtida medarbetare som har kompetens anpassad för ny teknik, nya metoder och nya förutsättningar. Vår utbildning "Produktkonstruktör" har fokus på detta och är utvecklad och designad tillsammans med flera framgångsrika företag från den tekniska sektorn.
Utbildningen innehåller typiska ingenjörsämnen som Ritteknik, Geometri, Mattematik, Hållfasthet, Mekanik och materialegenskaper. Mjukare ämnen men med stor betydelse är också teknisk Svenska och Engelska, Miljö, Projektmetodik och ledning. Ett stort fokus under hela utbildningen är kurserna i CAD. Hos oss läser vi CATIA V5 och Inventor/NX. Som student hos oss har man en möjlighet att även erhålla ett internationellt certifikat i programmet CATIA V5. Våra tillgängliga LIA-platser är i regel kopplade till de företag som ingår i vår ledningsgrupp.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Gesab Academy AB

Webbplats

Telefon